Duurzaam

Innoveren en voorbereid zijn op de toekomst met Custers InstalCenter!

Onze adviseur kan u informeren over de mogelijkheid tot besparen op uw gasverbruik of elektriciteit in bestaande bouw of nieuwbouwwoning.

Van hybride systemen tot all-electric warmtepompen voor uw huis of uw dak voorzien van zonnepanelen.

Wij berekenen en leveren complete lucht/water warmtepompen, zonneboilers en pv installaties.

In bestaande woningen zijn vaak nog mogelijkheden om te besparen door middel van het inregelen van de bestaande verwarmingsinstallatie. Ook vraag gestuurde ventilatie en energie zuinige pompen voor vloerverwarmings verdeler zorgen voor verdere besparingen.

Hoeveel gaat u besparen? Bel voor een vrijblijvende offerte 0475-328052

Custers werk met merken als Vaillant en Nefit warmtepompen, Duco en Itho ventilatoren.

 

Zie hieronder voor de Vaillant aroTherm, Nefit warmtepomp en Fujitsu lucht-water warmtepomp

Vaillant

arotherm

 

Nefit

 

prod enviline 734x175px

Duurzaam verwarmen, koelen en warm water

Nefit EnviLine is één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

 

Nul-op-de-meter
Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonne-energiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter.

 

Subsidie tot 36%
Een Nefit EnviLine warmtepomp is nu extra interessant, voor zowel particulieren, als ondernemers. Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen die kan oplopen tot 36% van de aanschafprijs. Vraag ernaar bij uw adviseur!

 

Fujitsu

fuji

Vaillant Logo CMYK vierkleuren druk zoals brochures adverts etcnefit fc300dpi