Langer thuis wonen

20170615 100120 Bernhardlaan

Langer veilig thuis wonen.

In het kader van de vergrijzing krijgen we hier steeds vaker mee te maken.

Custers InstalCenter heeft verschillende concepten voor badkamer en toilet aanpassingen. Deze gaan verder dan alleen maar een verhoogd toilet of wandsteunen. Ook een antislip douchevloer of bad eruit-douche erin in 1 dag, kan door ons gerealiseerd worden.

Bad eruit-douche erin

Wanneer de badkamer nog in goede staat is en u een bad heeft waar u niet meer goed en veilig in en uit kunt stappen, dan heeft Custers hier een totaal oplossing voor.

U hoeft niet een hele badkamer te vernieuwen maar slechts een deel.

Hoe werkt het?

Het bad wordt uitgebroken en op de plaats van het bad wordt een douche gecreëerd. De wanden waar het bad heeft gestaan worden bekleed met Multipanel wandpanelen, vervolgens wordt er een lage douchebak geplaatst en een douchewand gemonteerd. Op de beklede wanden kan een greep of douchezitje moeiteloos worden gemonteerd.

Deze werkzaamheden duren in totaal 2 dagen.

Bad eruit en douche erin in een dag

Naast de wandpanelen gebruiken we ook kant en klare cabines van kinedo

Hier wordt het bad uit gebroken en er wordt een complete glazen cabine terug geplaatst op de plaats van het bad. In de cabine zijn een zitje, thermostaatkraan met sproeier en wandgreep voorgemonteerd.

Wil men toch een bad behouden dan kan dat met het duobad van kinedo. Dit bad is voorzien van een deurtje aan de voorkant, waardoor de instap vereenvoudigd is. Dit bad is voorzien van een zitje, douche mogelijkheid met handsproeier en een veiligheidsbeugel.

Het bad is helemaal zelf met allerlei opties uit te breiden, zelfs een whirlpool behoort tot de mogelijkheden.

logokinedo